blurb-werewolf_house.jpg

WEREWOLF HOUSE

Festspelet för människor och varulvar

Är du också trött på dödstråkiga mingel där blodfattiga konsulter diskuterar priset på bostadsrätter? Har du velat kasta dig över dom och bita dom i halsen? Såklart du har. Det är ju nämligen det ALLA tänker, men ingen vågar göra, och det är därför vi var tvungna att göra det här spelet. För nu är det helt okej att äta varandra, lura varandra in i döden och yla mot fullmånen till ljudet av growl och dubbla baskaggar (eller vad ni nu tänkt locka till er störningsjouren med).

Werewolf House är baserat på Dimitry Davidoffs psykologiska kultspel Maffia, ett populärt och klassiskt inslag på fester världen över, men här taget till en helt ny nivå: Werewolf House är roligare, snabbare och sjukare. Och hårigare. Mycket hårigare.

I korthet går spelet ut på att några är varulvar, några är det inte, och genom lögner, list och rackarspel försöker de båda grupperna diskret ha ihjäl varandra. Man kan spela lika bra minglandes som sittandes, och man kan med fördel ha spelkort i ena handen och samtidigt hålla bolagets billigaste burköl i den andra. Ja, eller kanske köra med någon mer exklusiv dryck upphälld i kristallglas, om ni nu prompt ska vara såna. 

 
rich.jpg

FORMGIVET av RICH DORATO

INFO

RELEASE
Autumn/Winter 2016

TYP
Festspel, bluff och deduktion

ÅLDER
Från typ 8 år

SPELTID
30 –60 min

ANTAL SPELARE
7 till 25

INNEHÅLL
24 rollkort
14 kaoskort
1 folder med grundregler
1 häfte med avancerade regler

HÖGUPPLÖSTA BILDER
Ladda ner