Memonster_HighRes-6066.jpg

MEMONSTERS

Ett ruskigt gulligt memoryspel!

Öva minnet och lär dig massvis om monstren runtom oss med Memonsters - ett måste för alla monsterdiggare! Innehåller 24 läskigt söta monsterpar, 4 brickor med specialregler + en häftig monsterguide att hänga på väggen.

Memonsters är i sin helhet tryckt på FSC-märkt papper från ett ansvarsfullt skogsbruk.


 
rh.jpg

FORMGIVAREN RiCKARD HÖÖK OM FORMEN

"När jag var kid back in the 80’s missbrukade jag under många, många år gamla VHS-kassetter som pappa hade spelat in från TV. Där fanns Mupparna och Fragglarna, med massor av monster som jag bara älskade att titta på och skratta åt! Därför tror jag att monster alltid haft en speciell plats i mitt hjärta, och något jag alltid velat jobba med när jag blev stor och fick vuxenjobb som designer.

Memonsters började planlöst på ritbordet. Jag ritade monster för skojs skull utan en tanke på att de skulle komma att användas till något. Men så tyckte jag att de blev så fina att de förtjänade att komma ut i dagens ljus. Då föddes idén om ett memoryspel – ett memory jag vill åka tillbaks i tiden för att ge mig själv som barn när tidsmaskiner blir verklighet. Jag hade älskat det då, och jag hoppas att dagens kids älskar’t nu! Mer monster åt folket!"

info

RELEASE
Autumn/Winter 2019

TYP 
Memospel

ÅLDER 
Från typ 2 år

SPELTID 
15–30 min

ANTAL SPELARE 
2 till 5

INNEHÅLL
24 monsterpar
4 specialbrickor
1 exklusiv affisch

HÖGUPPLÖSTA BILDER
Ladda ner