kalabalik-lock-grafik_web.jpg

KALABALIK

Festspelet där det oväntade händer

Kalabalik är perfekt för dig som älskar strategispel. Inte för att det hjälper dig ett dyft att tänka strategiskt när du spelar Kalabalik, utan för att ni som älskar strategispel behöver tagga ner och inte fnysa åt alla spel som kräver mindre än två timmars förberedelse. Och alla ni andra? Ja, ni behöver också släppa snuttefilten och leva lite. Nu kör vi, snowflakes!

Folk är olika. Vissa kan massa huvudstäder men vill helst undvika att luftprutta sina medspelares magar. Andra älskar att luftprutta magar och kan dessutom tänka sig att skojposta en ultraljudsbild på Instagram. Men sådana typer avskyr kanske koriander och bollsporter. Och just bollsport och koriander – ja, det tycker kanske en tredje är meningen med livet. Hur så olika människor ska kunna enas om ett och samma sällskapsspel har gäckat mänskligheten i århundraden. Fram tills nu. För här kommer det gränslösa festspelet där alla kan vinna. Speciellt alla som bott i Borås.

 
rh.jpg

FORMGIVAREN RiCKARD HÖÖK OM FORMEN

"Rackarunge är lika roligt som sina vuxna föregångare (Rackare, och Rackare 2), men lite snällare – så att hela familjen kan vara med. Självklart skulle det vara tydligt att spelet är ett nytillskott i familjen Rackare … Men med lite mjukare former och en färgpalett inspirerad av hela godishyllan, är det solklart att Rackarunge passar även för de små. Om Rackare är som saltlakrits så är Rackarunge mer som sega råttor!"

info

RELEASE
Autumn/Winter 2019

TYP 
Festspel

ÅLDER 
Från typ 15 år

SPELTID 
45–60 min

ANTAL SPELARE 
2 till 8

INNEHÅLL
1 regelhäfte
1 tärning
1 timglas (30 sek)
8 spelpjäser
8 plastfötter
1 start-ruta
1 mål-ruta
6 regnbågskort
75 het potatiskort
75 konsekvenskort
75 uppdragskort
75 kampkort
75 regelkort
75 chanskort

HÖGUPPLÖSTA BILDER
Ladda ner